Welkom

Wilt u er even tussenuit en zoekt u een locatie met "Ruimte en Rust"  ?, dan is dit misschien iets voor u.

Wij, Jaap en Ingelien Kreulen heten u van harte welkom in onze vakantiebungalow.

Deze luxe vakantiebungalow staat in Ommen, op landgoed "De Lindenbergh” middenin het kloppend hart van natuurgebied "Het Vechtdal".  

De Hanzestad Ommen is een gezellig historisch stadje met leuke winkelstraatjes, terrassen en eetgelegenheden. Het ligt aan de rivier De Vecht, waar de watersport- en visliefhebbers hun hart op kunnen halen. Voor het maken van een rondvaart, het huren van waterfietsen en kano's kunt u hier in de zomermaanden terecht. Golfliefhebbers kunnen hun hobby uitoefenen  op de 18-holes baan "De Hooge Graven". Aan de zuidkant van Ommen bevindt zich o.a. "De Lemelerberg”. In- en om Ommen zijn voor elke leeftijd veel activiteiten.

De omgeving staat bekend om zijn schitterende wandel- en fietsroutes.

Te Huur: Onze luxe ruime bungalow. Deze mooie gesitueerde vakantiebungalow heet niet allen "Ruimte en Rust" maar u kunt de "Ruimte en Rust" ook  ervaren. De bungalow staat op een royale kavel en biedt plaats aan 6 personen, is van alle gemakken voorzien om uw vakantie zo nog aangenamer te laten zijn. De tuin rondom biedt veel privacy.

U kunt heerlijk zitten op één van de  vier terrassen in de mooi aangelegde tuin die omgeven is door hoge beplanting wat voor veel privacy zorgt of in het huis de gezelligheid  ervaren en genieten van de vele extra’s die deze woning u biedt. 

Een prachtige vakantiebungalow waar u zich thuis zult voelen en dé plek voor een heerlijke rustige vakantie en met voldoende parkeergelegenheid bij de woning.  

Tijdens het verblijf de omgeving verkennen en/of  de vele activiteiten in  de omgeving bezoeken.

Er is veel te doen in-en om Ommen. Teveel om op te noemen.
Daarom staan in de bungalow mappen met informatie over fiets- en wandelroutes, activiteiten, Ommen en omgeving, eetgelegenheden enz. 

Onze bungalow "Ruimte en Rust" is een fijne basis om na een dagje uit terug te keren.

Er is niet alleen vermaak buitenshuis, maar ook aan vermaak in huis is gedacht. Er zijn vele spelletjes, legpuzzels etc.  aanwezig.

Laat U verrassen.

Deze ruime bungalow is geschikt voor bewoning in alle seizoen, voor uw vakantie te huur in zowel lente, zomer, herfst en winter.


bungaluw het Ommen  landgoed de Lindenbergh tuin van de bungalow

 

Powered by webXpress